Ploiești: Mii de kilograme de articole pirotehnice ridicate de polițiști

Ploiești: 4.000 de kilograme de articole pirotehnice au fost ridicate de către polițiștii ploieșteni în după amiază zilei de ieri.

ploiesti petarde

În după amiaza zilei de 29 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova au identificat o societate comercială în municipiul Ploiești, al cărei administrator ar fi depozitat și comercializat, articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest sens.

În urma controlului efectuat la punctul de lucru al societății a fost indentificată cantitatea de aproximativ 4.000 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile F2 și F4.

Societatea în cauză fiind autorizată să depoziteze doar articole pirotehnice din categoria F1 și P1.

Valoarea articolelor fiind de aproximativ 145.000 de lei. Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. De asemenea a fost indisponibilizată și o autoutilitară, proprietatea societății, întrucât aceasta a fost folosită la activitatea infracțională.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni efectuate cu articole pirotehnice fără drept.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în centrul Ploieștiului! Bărbat lovit de troleibuz