Comarnic: Bătaie în trafic pe Drumul Național 1 - VIDEO

 Bătaie în trafic pe DN1, la Comarnic! Luni, în jurul orei 10:00, polițiștii Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic.

bataie comarnic

Oamenii legii au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic, mai mulți participanți la trafic au început să-și împartă pumni și picioare.“Deplasați la fața lucului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.
Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.
Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Pentru evitarea unor situații conflictuale polițiștii prahoveni fac o serie de recomandări:

În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile.

Timpul este prețios pentru toată lumea! Țineți cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsuri ferme.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

 Foto: captura stiripesurse.ro.; video aici.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Accident grav la Drajna cu două victime în urmă cu aproximativ o oră