Avertisment de la Centrul INFOTRAFIC: Vizibilitatea afectată

Avertisment de la Centrul INFOTRAFIC: vizibilitatea, afectată. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră ceața afectează vizibilitatea în trafic sub 100-150 de metri

Avertisment de la Centrul INFOTRAFIC: vizibilitatea, afectată

Pe alocuri vizibilitatea scade chiar sub 50 de metri, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea.

Avertisment: De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea, dar și în municipiul București,  vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE, SFĂTUIM CONDUCĂTORII AUTO SĂ RULEZE CU PRUDENŢĂ SPORITĂ, SĂ PĂSTREZE DISTANŢA REGULAMENTARĂ ÎNTRE VEHICULE ŞI SĂ SE ASIGURE TEMEINIC LA SCHIMBAREA DIRECŢIEI DE DEPLASARE. DE ASEMENEA, RECOMANDĂM ȘOFERILOR CA ÎNAINTE DE A PORNI ÎN CĂLĂTORIE, SĂ SE INTERESEZE CU PRIVIRE LA STAREA PĂRȚII CAROSABILE, SĂ AIBĂ AUTOVEHICULELE ECHIPATE CU ANVELOPE DE IARNĂ ȘI SĂ REDUCĂ VITEZA, FOLOSIND FRÂNA DE MOTOR, POTRIVIT CENTRULUI INFOTRAFIC.

CITEȘTE ȘI:

Trei adolescenți răniți într-un accident grav din comuna Râfov

Comarnic: Bătaie în trafic pe Drumul Național 1 - VIDEO