Primarul Volosevici, sesizare către ADI Deșeuri Prahova

Primarul Andrei Volosevici a emis marți un comunicat de presă în care anunță faptul că a sesizat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” cu privire la faptul că operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, nu își respectă obligațiile de a asigura curățenia în municipiul nostru.

primarul andrei volosevici

Iată comunicatul de presă:

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a atenționat, din nou, marți, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” cu privire la faptul că operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, nu își respectă obligațiile de a asigura curățenia în municipiul nostru.

 Astfel, edilul-șef al orașului a adus în atenția conducerii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova” faptul că,  în oraș, sunt zone de unde operatorul de salubritate nu a ridicat deșeurile menajere de la Crăciun.

Din sesizările cetățenilor reiese că, în unele zone, operatorul de salubritate a colectat deșeurile menajere doar din containere/pubele, fără a fi colectate și cele aflate pe jos, atât în interiorul, cât și în exteriorul platformelor gospodărești, conform obligațiilor contractuale”, a arătat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, în adresa remisă către A.D.I. Deșeuri Prahova

Pe cale de consecință, Poliția Locală Ploiești a amendat SC ROSAL GRUP SA cu 10.000 de lei.

În acest context, Primăria Municipiului Ploiești solicită, din nou, grăbirea demersurilor privind rezilierea contractului cu SC Rosal Grup SA, având în vedere faptul că acesta nu își desfășoară activitatea conform contractului.

Nu avem o problemă cu modificarea statutului, dar operatorul de salubritate trebuie să presteze serviciile în folosul ploieștenilor, lucru care nu se întâmplă în acest moment”, a conchis primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Contractul cu Apa Nova, mărul discordiei dintre primarul Volosevici și PNL

Spitalul Municipal de Urgență Ploiești, finanțat prin Banca Mondială