Prahovean reținut pentru că a furat bicicleta electrică a vecinului

Un bărbat de 54 de ani din comuna prahoveană Valea Călugărească a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi furat o bicicletă electrică din curtea unui vecin. Suspectul urmează să ajungă marți în fața instanței, cu propunerea de arestare preventiva.

furt bicicletă

Furtul a fost comis în noapte de 1 spre 2 ianuarie. Bicicleta electrică, estimată la aproape 4.000 de lei, a fost găsită de poliţişti în posesia suspectului. Bicicleta electrică a fost returnată victimei, la o zi de la depunerea plângerii.

"Ieri, 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani care ar fi sustras o bicicletă electrică de pe raza comunei, cu două nopți în urmă. În fapt, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinței și i-ar fi sustras o bicicletă electrică în valoare de aproximativ 4.000 de lei. În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în comună, bicicleta în cauză fiind identificată și predată persoanei vătămate", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă transmis marţi.

"În baza probatoriului adminsitrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", se mai arată în comunicatul de presă transmis marţi de IPJ Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Contractul cu Apa Nova, mărul discordiei dintre primarul Volosevici și PNL

Spitalul Municipal de Urgență Ploiești, finanțat prin Banca Mondială