Sandal în trafic pe Valea Prahovei . Un șofer a scos cuțitul

Un nou incident violent a avut loc miercuri, în trafic, pe Valea Prahovei. Este al treilea caz înregistrat de la începutul anului. Potrivit IPJ Prahova, din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînțelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicați s-a deplasat la celălalt autoturism și ar fi adresat injurii și amenințări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un cuțit.

scandal trafic

 De această dată nu a mai fost vorba doar despre îmbrânceli sau încăierare, ci un conducător auto a ajuns să scoată cuțitul la un șofer cu care a intrat în conflict.

“La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00 polițiștii stațiunii Bușteni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că a fost implicată într-un conflict în trafic.

Polițiștii au demarat, de îndată, activități pentru identificarea și depistarea celor două autoturisme implicate, procedând la oprirea regulamentară a acestora, pe raza orașului.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînțelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicați s-a deplasat la celălalt autoturism și ar fi adresat injurii și amenințări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un obiect tăietor-înțepător”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Alte două scandaluri în trafic, la Poiana Țapului și Comarnic

Alte două incidente au avut loc, pe 2 și 3 ianuarie, pe DN 1, la Poiana Țapului și Comarnic. Dacă, în primul caz, șoferii implicați s-au ales doar cu amenzi, în cele de-al doilea a fost deschis, de asemenea, dosar penal.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

 

CITEȘTE ȘI:

Blocul cu șapte etaje, demolat sau nu?! Ploieștenii vor decide!

Contractul cu Apa Nova, mărul discordiei în CL Ploiești

Primarul Andrei Volosevici a sesizat ADI Deșeuri: Sunt zone de unde operatorul de salubritate nu a ridicat deșeurile menajere de la Crăciun