Șofer din Dâmbovița, prins conducând o mașină cu numere false

Polițiștii au oprit o autoutilitară pentru un control de rutină, pe Drumul Național 1 (n.r. DN1) , pe raza orașului Comarnic. La volanul autoutilitarei se afla un șofer din Dâmbovița.

Șofer prins conducând o mașină cu numere false, la Comarnic! Miercuri  5 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Comarnic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Comarnic, pe D.N.1 la km.106 au oprit pentru control o autoutilitară. La volanul acesteia se afla un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din județul Dâmbovița.

În urma verificării efectuate de către reprezentantul R.A.R Prahova s-a constatat faptul că autoutilitara în cauză prezenta modificări ale numărului de identificare, constatându-se neconcordanțe între datele înscrise în certificatul de înmatriculare și numărul de identificare poansonat pe caroserie.

În acest caz, șoferul din Dâmbovița, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

 

 

CITEȘTE ȘI:

Sandal în trafic pe Valea Prahovei . Un șofer a scos cuțitul

șFofer din dâmbovița