Iubitorii vacanțelor la munte primesc vești bune! Tarife scăzute

Veşti bune pentru iubitorii vacanţelor la munte: preţurile au scăzut! Trenurile zăpezii. Preţurile sunt mult mai accesibile la munte. Tarifele au scăzut pe Valea Prahovei, în medie, cu 30-40%, conform reprezentanților din turism. În unele cazuri sunt reduceri în timpul săptămânii.

Iubitorii vacanțelor la munte primesc vești bune! Tarife scăzute

”TARIFELE ÎNCEP DE LA 450 DE LEI PÂNĂ LA 800 DE LEI, GRADUL DE OCUPARE ESTE DE SUTĂ LA SUTĂ”, A PRECIZAT UN MANAGER HOTEL 4 STELE.

Din păcate un nou val pandemic aduce cu sine noi restricții care îngrădesc desfășurarea firească a acestor activități. Masca devine obligatorie atât în interior cât și în exterior în stațiunile de pe Valea Prahovei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Iubitorii sporturilor de iarnă, și nu numai, pot profita în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta “Trenurile Zapezii”. Acesta este de de 25% şi sunt disponibile la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate statiuni montane pentru schi. Potrivit companiei, “Trenurile Zapezii” reprezinta o alternativa rapida la aglomerația din trafic in special pe Valea Prahovei.

Pentru mini-vacanța 21-24 ianuarie pronosticurile meteorologice arată că vremea o sa fie favorabilă, astfel ca sunt așteptate rezervări pe ultima sută de metri.

CITEȘTE ȘI:

Administratorii de bloc riscă amenzi in valoare de până la 10.000 lei

Ploiești: Ce au putut face doi minori pentru niște fotografii!