Ploiești Shopping City lansează SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

Ploiești Shopping City lansează SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial.

ploiești shooping city

Începând cu 12 ianuarie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Ploiești Shopping City. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loializare My Spot?

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gamă complexă de recompense și premii speciale, ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpărături, experiențe sau premii dedicate. 

Clienții Ploiești Shopping City se pot bucura de un program complex de beneficii, ce poate fi accesat în momentul în care se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

Beneficiile Select Spot includ reduceri de până la 10% la magazine de fashion, make-up, încălțăminte, optică și sport, noutăți despre evenimente și vânzări exclusive. Nivelul Premium Spot aduce utilizatorilor reduceri de până la 15% la o serie de magazine, precum și cadouri și evenimente exclusive. Printre beneficiile Elite Spot se numără evenimente exclusive, cadouri surpriză și reduceri de până la 20% la magazine precum Grid, Various Brands, BUZZ, Bigotti, Tezyo, Salamander,  OPTIblu, Melkior, English Home.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici: https://www.ploiestishoppingcity.ro/spot-the-mall-app/

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă  în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și Ploiești Shopping City.  Așadar, clienții centrului comercial din Ploiești se pot bucura de beneficii și oferte diferite în toate celelalte centre comerciale din țară, parte din în aplicație. Astfel, statutul obținut de client în cadrul programului de loialitate este valabil în toate centrele comerciale înrolate în program și clientul are posibilitatea de a-și folosi beneficiile sale în oricare alt centru comercial din portofoliul grupului.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din proiect: Ploiesti  Shopping City, Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș.

 
CITEȘTE ȘI: