Sală polivalentă, bazin de înot și patinoar la ieșire din Ploiești

Sală polivalentă la marginea Ploieștiului! Conducerea Consiliului Judeţean Prahova anunță că intenţionează ca în acest an să demareze un proiect în ceea ce privește amenajarea unui complex sportiv, care să includă o sală polivalentă, un bazin de înot și un patinoar. Potrivit vicepreședintelui CJ, Dumitru Tudone, noua sală ar urma să aibă o capacitate de 12.000 de locuri.

sală polivalentă

Sală polivalentă la marginea Ploieștiului! Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone a anunțat joi faptul că studiile de fezabilitate ale acestui proiect vor fi demarate în acest an.  Reprezentantul executivului județean a ținut să precizeze și faptul că aceste studii vor oferi mai multe detalii cu privire la costurile estimate, dar şi la viitorul amplasament.

”Suntem în curs de realizarea a studiului de fezabilitate pentru un complex sportive, un bazin de înot și un patinoar”, a anunțat Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Cu o capacitate dorită de 12.000 de locuri, noua sală ar urma să fie cea mai mare din judeţ şi ar putea găzdui atât competiţii sportive cât şi concerte sau alte evenimente.

Cel mai probabil, viitorul complex sportiv ar urma să fie amenajat în Tătărani, pe o suprafaţă de circa 20-25 de hectare, în zona fostelor sere, aproape de ieşirea din Ploieşti.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ploiești: evacuați din rulota în care locuiau la Cablul Românesc