Primăria Municipiului Ploiești caută rezolvarea problemelor TCE

Primăria Municipiului Ploiești încearcă soluţionarea problemelor TCE. Primăria Municipiului Ploiești a făcut demersuri la Agenția Națională de Administrare Fiscală (A.N.A.F.) pentru deblocarea conturilor S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești.

Primăria Municipiului Ploiești caută rezolvarea problemelor TCE

Potrivit unui comunicat de presă, municipalitatea a achitat deja o parte din sumele restante și, astfel, s-a suspendat acțiunea de executare silită a societății amintite, care înregistra o datorie de 28 de milioane de lei către A.N.A.F.

Astfel, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, îi asigură pe salariații S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești că își vor primi drepturile salariale, în cursul zilei de luni, 17 ianuarie 2022.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Datoriile municipalității către S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești sunt restante din anii precedenți, actuala administrație publică locală reușind să găsească soluții și să acopere, în cursul anului trecut, o parte dintre acestea. Primăria municipiului Ploiești este preocupată, în continuare, de situația acestui operator public și va face toate eforturile și demersurile legale pentru stingerea, treptată, a acestor datorii, se mai arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI:

Părinţii în pragul disperării din cauza școlii online! / VIDEO

Prelungirea contractului cu Apa Nova, o adevărată luptă în CL Ploiești