Bazin de înot în Parcul Municipal Vest, pe lista-sinteză a CNI

Bazin de înot în Parcul Municipal Vest! Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au informat conducerea Primăriei Ploiești că au inclus, pe lista-sinteză, proiectul privind realizarea unui bazin de înot, în zona de vest a municipiului.

bazin de înot ploiești

“Proiectul municipalității “Bazin de înot, str. Mărășești, nr. 285B, Cartier Vest, municipiul Ploiești, județul Prahova” a fost inclus pe lista sinteză a subprogramului «Bazine de înot», aprobată prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr. 11/04.01.2022.

Includerea proiectului respectiv în lista de sinteză reprezintă o nouă etapă pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv de investiții. Finanțarea acestui bazin de înot se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public și Social derulat de Compania Națională de Investiții”, se arată în comunicatul Primăriei.

Anul trecut, un alt proiect al administrației publice ploieștene, care prevede construirea unui bazin de înot în Strada Ghighiului nr. 25C a fost, de asemenea, încadrat în lista de sinteză a subprogramului de profil derulat de Compania Naţională de Investiții. “Cele două centre de natație pe care municipalitatea dorește să le construiască vor fi destinate publicului larg și vor asigura, în cadrul comunității ploieștene, spații moderne și agreabile pentru sport, recreere și sănătate”, mai transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Planurile lor sunt optimiste, doar că ele sunt în faza de proiecte care vor primi, finanțare, vreodată. În prezent,  Primăria Ploiești are în administrare doar bazinul de la Vega, însă ale cărui probleme, inclusiv juridice, sunt deja de notorietate.

Cât despre lista-sinteză a CNI, aceasta include, în prezent, numai în Prahova, 23 de proiecte privind construirea de bazine de înot. De la demararea acestui program, însă, prin Compania Națională de Investiții a fost finanțată, în județ, realizarea unui singur astfel de obiectiv, cel de la Câmpina.

CITEȘTE ȘI:

Ploieștenii din cartierul Mitică Apostol: Este inacceptabil să mai așteptăm

EXCLUSIV! Dealul dintre Lipănești și Boldești în flăcări