Fără servicii Vodafone în Ploiești din cauza unui incendiu

Poliția Prahova a prezentat, miercuri dimineață, primele detalii cu privire la un incendiu izbucnit, aseară, în zona șediului Vodafone Ploieștiului, incident care a afectat furnizarea serviciilor către abonații din municipiu și din alte localități ale județului.

incendiu vodafone

Potrivit IJP Prahova, marți seară, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu. S-a dovedit că în zonă erau mai multe focare.

"În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la fața locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conțineau gunoi menajer dar și la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează rețea de cablu și internet.

Totodată și la alte două locații de pe strada Ștefan Greceanu au ars conținutul de gunoi al unor pubele metalice precum și o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii.

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au lichidat incendiile produse.

Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanții societăților afectate", a detaliat sursa citată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere.

ISU Prahova a anunțat că, foarte probabil, incendiile au fost provocate intenționat.

Unul dintre ele a avut loc la o ghenă din apropierea fostului sediu UPC (în prezent Vodafone). Timp de mai bine de două ore, abonații operatorului, din Ploiești, dar și din alte localități ale județului, nu au beneficiat de serviciile de televiziune prin cablu și nici de internet fix.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Ploiești