Colectare deșeuri Prahova - Ploiești (P)

EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. este o companie ce asigură servicii ecologice precum: transportul, colectarea, depozitarea și comercializarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, decontaminarea deșeurilor periculoase, sortare, valorificare, eliminare, reciclare finală și reciclare în mod individual.

Colectare deșeuri Prahova - Ploiești (P)

EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. își desfășoară activitatea în conformitate cu Autorizația de Mediu nr. PH-148/26.10.2015., de asemenea EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. deține următoarele certificări: SR EN ISO 9001: 2015 / ISO 9001: 2015; SR EN ISO 14001: 2015 / ISO 14001: 2015; SR OHSAS 18001: 2008 / OHSAS 18001: 2007; SR ISO/CEI 27001: 2018 / ISO/IEC 27001:2013.

Verifică în mod periodic așteptările și nevoile clienților pentru a optimiza gama de servicii oferite.

De asemenea, oferă servicii de calitate clienților, cu profesionalism și promptitudine, prin urmare oferă flexibilitate prin soluții și servicii cu valoare adaugată.

-Colectarea și depozitarea temporară a deșeurilor periculoase și nepericuloase;

EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. vă poate pune la dispoziție prescontainere, containere, pubele conform cantităților de deșeuri generate de societatea dumneavoastră, la prețuri avantajoase.

-Colectarea deșeurilor de ambalaje direct din piața deșeurilor de ambalaje, valorificarea si reciclarea deșeurilor de ambalaje de lemn, metale feroase și neferoase, sticlă către reciclatori finali;

-Colectarea deșeurilor provenite din arhive și distrugerea acestora, eliberarea certificatului de distrugere a arhivelor;

-Colectare SNCU (subproduse de origine animală nedestinate consumului uman încadrate ca ''materii care sunt inproprii pentru consum ori procesare'', conform capitolului 02 din Decizia 955/2014) în vederea valorificării/eliminării.

Această activitate constă în preluarea subproduselor de origine animală care nu sunt destinate consumului uman. Acestea vor fi depozitate temporar și apoi transportate cu autoutilitare dotate cu echipament izoterm către societăți autorizate pentru preluarea acestora. Societatea noastră are contracte cu mai multe incineratoare din toate zonele tării, de aceea putem asigura colectarea deșeurilor la nivel național.

În prezent pe partea de S.N.C.U. avem contracte în derulare cu abatoare, unități procesare, ferne și depozite din Ploiești, Brașov, Giurgiu, Sibiu, Mureș, Buzău, București, Ilfov.

Ca și experiență în domeniu, SC EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. a avut un contract de prestări servicii de transport deșeuri cu unul din incineratoarele din România, pe partea de colectare și transport S.N.C.U la nivel național cu următorii retaileri: Kaufland, Profi, Rewe, Carrefour, Artima, Supeco, Metro, Mega Image. Datorită acestei experiențe acumulate pe parcursul anilor, EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. a obținut autorizațiile DSV (depozitare intermediară), DSP (dezinfecții auto), APM necesare desfășurării activității și obținerii credibilității în fața dumneavostră și în vederea încheierii contractului de prestări servicii.

Societatea are in dotare autocamioane, autoutilitare de 3.5 tone cât si de 7.5 tone. Pentru extinderea activității la nivel național, compania are în derulare proiecte de achiziționare atât de autocamioane cât și de autoutilitare.

SC EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L., fiind firmă de colectare și reciclare, are avantajul ca prin autorizația DSV poate sorta deșeurile și recicla tot ce ține de ambalaj, iar deșeul propriu-zis dacă este in condiții optime, este DONAT centrelor canine și grădinilor zoologice. Livrarea deșeurilor către incinerator se face săptămânal.

-Alte servicii: Întreținere spații verzi (fasonat, tuns, ridicare deșeuri rezultate în urma activității), dezinsecție, deratizare, dezinfecție, transportul deșeurilor de medicamente cu autoutilitară autorizată către eliminator.

Pentru informații suplimentare puteți contacta SC EKONATIONAL DISTRIBUTION S.R.L. la:

Telefon fix: 0344100838

Fax: 0344100837

Telefon mobil: 0752 300 206

Sitewww.ekond.ro

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.