Ploieșteanul care a lăsat abonații Vodafone fără internet și televiziune a fost reținut

Bărbatul de 38 de ani bănuit că ar fi provocat, marți seară, mai multe incendii în zona centrală a Ploieștiului , lăsând abonații Vodafone fără internet și televiziune a fost reținuta fost reținut de polițiști.

incendiu vodaone

 A fost reținut bărbatul care a provocat mai multe incendii în centrul Ploieștiului, lăsând abonații Vodafone fără internet și televiziune în mai multe localtăți.

“În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”, a anunțat IJP Prahova miercuri seară.

Individul, care potrivit unor surse ar fi o persoană fără adăpost, ar fi cel care a provocat, marți seară, mai multe incendii la ghene din zona centrală a Ploieștiului.

“La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la fața locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conțineau gunoi menajer dar și la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează rețea de cablu și internet.

Totodată. și la alte două locații de pe strada Ștefan Greceanu au ars conținutul de gunoi al unor pubele metalice precum și o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii.

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au lichidat incendiile produse.

Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanții societăților afectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere”, a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de ieri.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Primăria Municipiului Ploiești caută rezolvarea problemelor TCE