Accident cumplit pe DN1 D, la Ciorani. Doi tineri au murit

Un accident grav s-a produs vineri seară, pe DN 1D, la Ciorani . Două persoane au murit, iar alta a fost rănită după ce un șofer ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi intrat cu mașina într-un cap de pod.

accident ciorani

Accident cumplit pe DN1 D, la Ciorani. La fața locului, ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de pompier, două echipaje de descarcerare și o ambulanță SMURD. IJP Prahova  anunță că două persoane a murit, iar o alta a fost rănită după ce un șofer ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi intrat cu mașina într-un cap de pod.

Cele trei victime au vârste între 15 și 20 de ani, potrivit ISU Prahova. Doar băiatul de 15 ani a supraviețuit impactului. Acesta prezintă traumatism cranio-facial și leziuni la nivelul membrelor superioare și inferioare,  a mai anunțat ISU Prahova.

Victimele care și-au pierdut viața sunt conducătorul auto, de 21 de ani, și pasagerul din dreapta acestuia, în vârstă de 16 ani, potrivit IJP Prahova. Potrivit unor surse neoficiale, victimele ar fi din Ciorani.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Primăria Municipiului Ploiești caută rezolvarea problemelor TCE