Primarul prahovean care construiește primul cinematograf din România modernă

Primarul prahovean care construiește primul cinematograf din România modernă. Este vorba despre primarul din oraşul Băicoi. Marius Constantin. care reuşeşte să învingă şi greutăţile impuse de pandemia de coronavirus, cât şi birocraţia.

Primarul prahovean care construiește primul cinematograf din România modernă

Este vorba despre primarul din oraşul Băicoi. Marius Constantin. care reuşeşte să învingă şi greutăţile impuse de pandemia de coronavirus, cât şi birocraţia.

 Graţie eforturilor administraţiei locale, oraşul Băicoi este în continuă dezvoltare. Se pune accent pe sănătate (investiţii în modernizarea spitalului orăşenesc), confort (străzile sunt aproape în totalitate asfaltate), dar şi pe bunăstarea cetăţenilor. Investiţiile în infrastructură au condus la atragerea de noi investitori în zonă, creându-se astfel noi locuri de muncă (aproximativ 1000 de locuri noi de muncă în 2022).

Investiţiile nu se opresc aici. În anul în curs, edilul şef are în vedere şi începerea lucrărilor pentru construirea primului cinematograf din România modernă, cea de după 1989. În acest sens, în planul administraţiei locale se are în vedere alocarea unei sume importante de bani, de câteva milioane de euro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Cine este cel acre a amenințat detonarea unei bombe într-un local / VIDEO

HOME ȘTIRI EMISIUNI Căutare ... Trafic infernal pe Valea Prahovei. Care sunt soluțiile polițiștilor?