Bogdan Toader, despre negocierile dintre PSD și PNL în Prahova

Negocierile politice dintre PNL și PSD au fost demarate și la nivelul județului Prahova. Potrivit deputatului Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, în prezent discuțiile sunt  axate în special pe tema proiectelor de investiții. Acestea au loc în condițiile în care, în prezent, atât administrațiile publice locale, cât și executivul județean își creionează bugetul de investiții pentru anul 2022.

bogdan toader

Negocieri între PSD și PNL și în Prahova! Cel puțin așa susține președintele  Partidului Social Democrat, filiala Prahova, Bogdan Toader, care a precizat că, în prezent, discuțiile dintre cele două tabere sunt purtate strict pe implementarea unor proiecte de interes local, demarate în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Prahova.

”Trebuie să înțelegem faptul că nu este vorba despre negocieri de funcții, ci anumite discuții pe tema proiectelor pe care noi ni le dorim a fi implementate în perioada următoare. Multe dintre ele sunt concepute, gândite, proiectate chiar în perioada precedentă, vorbim de mandatul 2016-2020, pe care noi ni le dorim implementate cât mai curând deoarece e vorba și de finanțare. Aceste proiecte care nu sunt pentru noi, sunt pentru prahoveni, iar orice rezultat bun în această privință ar aduce un câștig de cauză întregii clase politice de la nivel județean. Concret, vorbim despre finalizarea lucrărilor de extindere a Unității de Primiri Urgențe, dar și despre proiectul pe care l-am gândit împreună cu colegii de la nivelul Consiliului Județean Prahova și prin care ne dorim construirea unei clădiri anexe a Spitalului Județean Ploiești,clădire care să cuprindă toate secțiile exterioare. Totodată, vorbim despre reabilitarea Drumului Județean 720 care este în procedură de achiziție publică. Un lucru bun acest lucru, însă proiectul se află în întârziere, un proiect finanțat cu fonduri europene care trebuie să fie finalizat până la finalul anului 2023.

Drept urmare, în prezent purtăm discuții ample pe diverse proiecte, chiar și pe cele noi, care au nevoie de finanțare și care ar putea prinde contur în perioada următoare, gândite de actuala administrație”, ne-a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Liderul social-democraților prahoveni a ținut să precizeze că discuțiile vizează și anumite proiecte de investiții care ar trebui implementate în Ploiești, printre ele numărându-se reabilitarea sistemului de termoficare, reabilitarea pasajelor subterane din Bariera București și realizarea Centrului de Radioterapie.

Bogdan Toader a recunoscut faptul că au existat anumite negocieri pentru funcții politice, însă nu au fost finalizate. Acest lucru ar putea duce la noi alianțe la nivel local, ceea ce ar presupune numiri de noi viceprimari și chiar vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova.

”La nivel de funcții politice au existat anumite discuții, ulterior la ceea ce s-a întâmplat la nivel central. Încă purtăm aceste discuții. Atunci când vom avea o concluzie, veți afla acest lucru”, a mai precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Potrivit unor surse din mediul politic, în urma negocierilor, nu este exclus să aibă loc schimbări și la nivelul deconcentratelor din județul Prahova, acolo unde există conduceri interimare.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Casa Căsătoriilor, din nou în atenția conducerii Primăriei Ploiești 

 

.