Care este părerea ploieștenilor despre situația dintre Rusia și Ucraina/VIDEO

Care este părerea ploieștenilor despre situația dintre Rusia și Ucraina. Situația dintre Rusia și Ucraina rămâne tensionată. În acest timp, Vladimir Putin continuă să trimită militari la granițele Ucrainei.

Care este părerea ploieștenilor despre situația dintre Rusia și Ucraina/VIDEO

Situația dintre Rusia și Ucraina rămâne tensionată. În acest timp, Vladimir Putin continuă să trimită militari la granițele Ucrainei. Cu toate acesta, marea parte a ploieștenilor sunt de părere că vorbim doar despre un conflict politic care va afecta din punct de vedere economic România, însă nu se va ajunge să fie declarat războiul. 

Situația de la granița dintre Ucraina și Rusia se precipită de la o zi la altă, iar statele membre UE, NATO și Statele Unite încearcă să pregătească o eventuală ripostă, militară și economică la adresa Rusiei, în cazul în care aceasta va ataca Ucraina. De altfel, temerile că acest lucru este tot mai posibil sunt vizibile. Cu toate acestea, ploieștenii sunt de părere că vorbim despre un conflict provocat, care într-un final va fi rezolvat pe cale diplomatică.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ordine de mobilizare pentru mai mulți polițiști și militari prahoveni pensionați înainte de termen!

Bogdan Toader, despre negocierile dintre PSD și PNL în Prahova