Recorduri noi la ISU Prahova

Recorduri noi la ISU Prahova. Conducerea ISU Prahova a prezentat, miercuri, bilanțul activității pe anul trecut, tradus în răspunsuri la 71.519 apeluri la 112 și 13.133 de intervenții, cifre care stabilesc noi recorduri ale celor 15 ani de funcționare a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Recorduri noi la ISU Prahova

Conducerea ISU Prahova a prezentat, miercuri, bilanțul activității pe anul trecut, tradus în răspunsuri la 71.519 apeluri la 112 și 13.133 de intervenții, cifre care stabilesc noi recorduri ale celor 15 ani de funcționare a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. Totodată, în cadrul evenimentul a fost prezentat au fost prezentate greutățile cu care se confruntă salvatorii, dar și proiectele de investiții pentru anul 2022.

ISU Prahova a prezentat evaluarea activității  pe anul 2021. Printre altele, bilanțul arată noi recorduri în ceea ce privește numărul apelurilor la 112 și a intervențiilor pompierilor prahoveni. Au fost nu mai puțin de 71.519 apeluri la 112 și 13.133 de intervenții.

Totodată, a fost prezentată si situația acțiunilor de răspuns a pompierilor prahoveni. Astfel, potrivit raportului, în anul 2021 a fost salvată viața a 164 persoane, dintre care 62 sunt copii.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

În cadrul bilanțului au fost prezentate și lucrările de investiții care au avut loc în cadrul detașamentelor ISU Prahova.

De altfel, conducerea Inspectoratul pentru Situații de Urgență a prezentat și un raport cu   problemele pe care le-au întâmpinat pompierii prahoveni anul trecut, dar și obiectivele  pentru anul 2022.

La eveniment au participat și prefectul județului Prahova, Virgil Nanu, și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol.

CITEȘTE ȘI:

Prefectul Virgiliu Nanu: Am început un mandat care nu este foarte ușor

Bogdan Toader, despre negocierile dintre PSD și PNL în Prahova