Sute de oameni sunt în momentul de față în stradă!

Sute de oameni sunt în stradă ACUM. Este cea mai mare spaimă a vieţii lor, în sensul că ceva rău li s-ar putea întâmpla copiilor lor.

Sute de oameni sunt în momentul de față în stradă!

Sute de oameni sunt în stradă ACUM. Este cea mai mare spaimă a vieţii lor, în sensul că ceva rău li s-ar putea întâmpla copiilor lor. Este vorba mai exact de lansarea campaniei de vaccinare pentru copii. care a debutat începând de ieri, în încercarea de a imuniza şi pe cei mici împotriva COVID-19.

Nemulţumiţi de decizie, sute de oameni sunt prezenţi la această oră în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Capitală unde protestează împotriva acestei decizii. Vor ajunge şi în faţa sediului Ministerului de Interne unde vor cere demisia lui Raed Arafat, dar şi la sediul Avocatului Poporului pentru a cere demisia lui Renate Weber pentru că nu a atacat la Curtea Constituţională Legea Stării de alertă, cât şi celelalte restricţii impuse în mod abuziv, după părerea lor.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Imunizarea copiilor cu vârste cuprinse între 5-11 ani

114.000 de doze de vaccin pentru micuţi sunt pregătite pentru a-i imuniza. Este vorba de doze de vaccin pentru imunizarea împotriva virusului Covid-19, doze dedicate exclusiv acestei categorii de vârstă, fiind unele pediatrice. Cei mici vor primi o treime din doza de vaccin destinată unui adult. La fel ca si in cazul adultilor, vaccinare va ajuta doar pentru a nu se dezvolta forme grave.

CITEȘTE ȘI:

Prefectul Virgiliu Nanu: Am început un mandat care nu este foarte ușor

Care este părerea ploieștenilor despre situația dintre Rusia și Ucraina/VIDEO