Crimă în Prahova! Femeie găsită moartă în apropierea casei sale

CRIMĂ în Prahova | O femeie de 46 de ani a fost găsită fără suflare, miercuri dimineaţă, cu mai multe leziuni, în oraşul prahovean Slănic, pe un teren din apropierea casei sale. Primele informaţii conduc spre ipoteza unei crime, iar concubinul victimei ar putea fi principalul suspect. Cu toate acestea, potrivit IPJ Prahova,  medicul legist ajuns la fața locului nu s-a putut pronunța cu privire la o eventuală legătură de cauzalitate între leziunile vizibile și deces.

crimă în prahova

 CRIMĂ în Prahova | Trupul femeii a fost descoperit miercuri dimineaţă. Potrivit primelor verificări, victima avea mai multe traumatisme, însă anchetatorii au evitat să se propunţe cu privire la cauza decesului.

"La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați, cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată pe un teren din apropierea unei locuințe din orașul Slănic. La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice. Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia de 46 de ani ar fi avut un conflict cu concubinul acesteia, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată în apropierea locuinței sale. Medicul legist ajuns la fața locului nu s-a putut pronunța cu privire la o eventuală legătură de cauzalitate între leziunile vizibile și deces", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

CRIMĂ în Prahova | Concubinul femeii se află la acest moment în custodia polițiștilor, au mai anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor concrete și a cauzelor ce au determinat decesul persoanei în cauză.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Gunoaie în locul copacilor! Scandal pe tema extinderii stației TMB