Scandal de proporții la Valea Călugărească. A incendiat poarta!

Scandal de proporții la Valea Călugărească. A incendiat poarta! Totul s-a petrecut în data de 3 februarie, în jurul orei 22:30.

Scandal de proporții la Valea Călugărească. A incendiat poarta!

Scandal la Valea Călugărească. A incendiat poarta. Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22:30. Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un alt bărbat i-ar fi incendiat poarta de acces în curtea societății comerciale pe care o deține.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care a constatat faptul că anterior evenimentului, bărbatul, ca administrator al unei societăți de alimentație publică din comună ar fi avut un conflict cu un client care manifesta un comportament recalcitrant. Ulterior, cel din urmă a dat foc porții de acces în curtea societății, care a fost distrusă în proporție de 50%.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Persoana în cauză a fost imediat depistată de polițiști și condusă la sediul poliției pentru audieri.

Având în vedere aspectele constatate, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat aflat sub influența alcoolului implicat într-un accident rutier

Bărbat ucis într-un accident rutier din județul Prahova