Presupusa infidelitate a unei femei din Slănic i-a adus moartea

Presupusa infidelitate i-a adus moartea unei femei din Slănic. Este povestea tragică a uei femei care a fost găsită fără suflare pe un teren din apropierea casei sale din Slănic.

Presupusa infidelitate a unei femei din Slănic i-a adus moartea

Potrivit unor surse, cei doi aveau de câteva zile bune conflicte frecvente. Bărbatul o bănuia pe victima ca l-ar înşela cu o altă persoană. Se pare că era bătută în fiecare zi

Femeia lucra ca măturător la primărie  și recent ii povestise unei rude de-ale sale, dar și mamei ei, că avea probleme cu concubinul său. Aceasta şi-ar fi sfătuit fiica să încerce să se împace cu concubinul. Ba chiar a sfătuit-o să ia ceva băutură şi să bea împreună.

Presupusa infidelitate i-a adus moartea

Soții trăiau în curte cu mama fetei, dar în case separate, dar au hotărât sa plece pe un deal, la o stâna din zonă, iar femeia sa nu mai aibă cum să se vadă cu amantul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Pe drum, după o ultimă bătaie, femeia s-a prăbușit lângă bărbat. Bărbatul femeii a încercat să îi facă respirație gură la gură, dar fără vreun folos. Femeia murise. Omul a venit la soacră și i-a spus ca fiica sa a murit şi că va pleca să se omoare și el. Mama victimei a sunat imediat la poliție.

Astăzi, după efectuarea necropsiei se va stabili cauza decesului. Femeia prezenta urme de violență pe corp, dar erau mici vânătăi. Acum, după necropsie, se va vedea i-a fost lezat un organ intern.

Bărbatul a fost găsit in dreptul localității Schiulesti.

La audieri a spus ca nu suporta moartea femeii și ca își va pune și el capăt zilelor.

Față de bărbatul de 43 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și violență în familie.

CITEȘTE ȘI:

Apel disperat pentru a nu se intra în colaps /VIDEO

Sfârșit tragic pentru un bărbat care a fost călcat de un tren in Prahova