Fostul șef al IJP Prahova aflat în control judiciar pentru luare de mită

Fostul șef al IJP Prahova, aflat în control judiciar pentru luare de mită, angajat la o instituție din subordinea Consiliului. Mutare interesantă pentru fostul șef al IJP Prahova, Marian Iorga.

Fostul șef al IJP Prahova aflat în control judiciar pentru luare de mită

Aflat în control judiciar, după ce în 2021 a fost schimbat din funcția de inspector șef al poliției prahovene, Marian Iorga și-a găsit un alt job.

De puțin timp el a devenit consilierul directorului general al SC Hidro Prahova SA. Societatea se aflată în subordinea Consiliului Județean Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Conform procurorilor DNA, Marian Iorga, în perioada când conducea IJP Călărași, înainte de a fi numit la Prahova, ar fi primit în 2017 un ceas de lux pentru a soluționa favorabil, pentru cel care i-a oferit ”cadoul”, o speță în care acesta era implicat.

Devenise atât de faimos încât i se spunea “Zeus”. Mai mult, se pare că în aceeaşi perioada (când a fost şef al IJP Călăraşi) ar fi jucat şi şi rol de recuperator pentru Constanţa Naghi. Respectiva persoană nu era nimeni altcineva decât patroana fabricii de mezelui Aldis.

În momentul când s-a declanșat ancheta DNA, Marian Iorga a fost pus la dispoziția Școlii de Poliștie Câmpina.

Din data de 25 ianuarie 2022 este proaspăt pensionar.

CITEȘTE ȘI:

10 hectare de teren din Dițești cuprinse de flăcări uriașe /VIDEO

Presupusa infidelitate a unei femei din Slănic i-a adus moartea