Bărbat decedat găsit în pădure la Sinaia. Se încearcă identificarea sa

Bărbat decedat găsit în pădure la Sinaia. Se încearcă identificarea sa. În data de 25 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în zona împădurită a stațiunii Sinaia, în punctul ,,Valea lui Bogdan” a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Bărbat decedat găsit în pădure la Sinaia. Se încearcă identificarea sa

În data de 25 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în zona împădurită a stațiunii Sinaia, în punctul ,,Valea lui Bogdan” a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

În baza sesizării au fost efectuate verificări atât în vederea stabilirii condițiilor ce au dus la decesul bărbatului cât și a cauzelor acestuia, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni, decesul survenind din cauze naturale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: vârstă aproximativ 35-40 de ani, înălțime 1,84 m, greutate 75-80 kg, ochi albaștri, păr scurt blond/roșcat, barbă, dentiție incompletă.

La momentul depistării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou turquoise, bluză sport cu mâneci lungi verde cu portocaliu, hanorac albastru.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

CITEȘTE ȘI:

Copiii prahoveni sunt sprijiniți să iubească lecutra! Zilele cărților deschise

Rezultatele testelor Screening TBC au sosit la Filipeștii de Pădure