Adolescent căutat de poliție a reușit sa fugă din nou/FOTO

Adolescent căutat de poliție a reușit sa fugă din nou. Apelul polițiștilor prahoveni. La data de 13 februariea.c., în jurul orei 15:30, polițiștii orașului Băicoi au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor al unui complex de servicii publice din Băicoi, despre faptul numitul Băltescu Alexandru, în vârstă de 17 ani ar fi plecat din cadrul centrului fără a anunța personalul de serviciu. Nu este rma dată când acesta pleacă fără urmă.

Adolescent căutat de poliție a reușit sa fugă din nou/FOTO

La data de 13 februariea.c., în jurul orei 15:30, polițiștii orașului Băicoi au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor al unui complex de servicii publice din Băicoi, despre faptul că un adolescent numit Băltescu Alexandru, în vârstă de 17 ani ar fi plecat din cadrul centrului fără a anunța personalul de serviciu. Nu este rma dată când acesta pleacă fără urmă.

Semnalmente: constituție atletică, înălțime circa 1.75 m, greutate de aproximativ 70 de kg, poartă perucă de culoare maro, ochi căprui, ten închis, fără semne particulare ori tatuaje.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

La momentul plecării purta o perucă șaten-închis, o geacă bleumarin, bluză bej,  pantaloni închiși la culoare din imitație de piele, încălțăminte neagră din pânză, rucsac bleumarin. 

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat decedat găsit în pădure la Sinaia. Se încearcă identificarea sa

Copiii prahoveni sunt sprijiniți să iubească lecutra! Zilele cărților deschise