Percheziții în Prahova la persoane bănuite de proxenetism

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de proxenetism! Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești – Inspectoratul de Poliție Județean Prahova au pus în executare joi dimineață șase mandate de percheziție domiciliară în mai multe localități din județ, printre care și Ploiești. Vizate sunt persoane bănuite de fals material și uz de fals, delapidare, proxenetism, tâlhărie, precum și mai multe infracțiuni la regimul rutier, fapte comise în perioada 2019-2022.

percheziții proxeneți

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de proxenetism! În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești – Inspectoratul de Poliție Județean Prahova pun în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și două comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a unor persoane bănuite de fals material și uz de fals, delapidare, proxenetism, tâlhărie, precum și mai multe infracțiuni la regimul rutier, fapte comise în perioada 2019-2022.

Șapte persoane vor fi conduse la sediul poliției, în vederea audierilor. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 75.000 de lei.

La activități participă polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Anchetele epidemiologice, o problemă rezolvată în Prahova

BCCO Ploiești are un nou șef. Câștigătorul a luat concursul cu nota 9,50