Percheziții de amploare în Prahova! Rezultatul anchetei

Percheziții de amploare în Prahova la persoane bănuite de delapidare și proxenetism! În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și două comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a unor persoane bănuite de fals material și uz de fals, delapidare, proxenetism, tâlhărie, precum și mai multe infracțiuni la regimul rutier, fapte comise în perioada 2019-2022.

percheziții prahova

Percheziții de amploare în Prahova! Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și pe raza unei comune din județ, la locuințele unor persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals material și uz de fals, delapidare, tâlhărie și infracțiuni le regimul rutier.

La sediul unității de poliție, au fost conduse, în vederea audierii, două persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2019-2022 unul dintre bărbați ar fi condus de mai multe ori un autovehicul pe drumurile publice având un permis de conducere fals. Totodată, un altul ar fi folosit bani proveniți din societatea comercială la care lucra în scopuri personale. Alți trei bărbați ar fi deposedat, prin violență o altă persoană de o sumă de bani.

Prejudiciul total cauzat este de 75.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești au efectuat două percheziții domiciliare pe raza unei alte comune din județ, în vederea documentării activității infracționale a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna octombrie a anului trecut și până în prezent, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi determinat o femeie în vârstă de 28 de ani să practice prostituția pe raza municipiului Ploiești.

În urma celor  șase percheziții, a fost ridicat un telefon mobil cât și alte bunuri ce par a face obiectul activităților infracționale ale persoanelor bănuite.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de proxenetism