UPDATE Tren blocat la Albești din cauza unui incendiu

UPDATE 2

Traficul feroviar a fost reluat.

UPDATE

Primul tren a reușit sa treacă de zona afectată. În prezent, alte două trenuri sunt blocate în zona Inotești. Forțele au mai fost suplimentate cu încă o autospecială.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Tren blocat la Albești din cauza unui incendiu de vegetație! Potrivit ISU Prahova, circulația feroviară pe ruta Buzău a fost blocată joi seară din cauza unui incendiu de vegetație uscată. Flăcările au cuprins câmpurile din zona Albești-Paleologu.

tren blocat din cauza unui incendiu

Un tren de călători care circula pe ruta Buzău-Galați (trenul 1577) este blocat în Prahova din cauza unui incendiu de vegetație uscată. Incendiul se manifestă în zona Albești-Paleologul, iar circulația feroviară a fost oprită.

Nu este singurul incendiu de vegetație uscată la care intervin pompierii prahoveni joi seară. Alte incendii au fost raportate la Cioranii de Sus și la Vadu Săpat.

Incendiile de vegetație au fost o adevărată problemă în ultima vreme. Unii oameni care dau foc pentru a igieniza terenurile scapă focurile de sub control iar acestea se extind rapid din cauza vântului.
 
 
CITEȘTE ȘI: