Ploieștenii ce s-au vaccinat sunt chemați să își ridice tichetele de masă

Ploieștenii ce s-au vaccinat sunt chemați să își ridice tichetele de masă. Centrele de vaccinare din municipiul Ploiești au fost distribuite tichetele de masă pentru ploieştenii vaccinaţi.

Ploieștenii ce s-au vaccinat sunt chemați să își ridice tichetele de masă

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că în centrele de vaccinare din municipiul Ploiești au fost distribuite tichetele de masă pentru ploieştenii vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID – 19 (doza 1 + doza 2), în perioada 3 septembrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

Programul de distribuire a tichetelor de masă amintite este următorul:

Centrul de vaccinare Colegiul Național Al. I. Cuza – Sala de sport (str. Trei Ierarhi, nr. 10, telefon 0771644633) luni-duminică, orele 14.00-20.00 – pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă;

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Centrul de vaccinare Centrul Medical Mediurg (str. Plugari, nr. 1 bis, telefon 0777910081) luni-vineri, orele 12.00-16.00 – pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă.

Tichetele pot fi ridicate de la unitatea care a efectuat ultima doză de vaccinare, pe baza actului de identitate și a adeverinței de vaccinare, în termen de 6 luni de la data vaccinării cu schema completă.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o fabrică de cherestea diin Filipeștii de Târg

Grațiela Gavrilescu, apel la consens politic pentru a ieși din criză