Ploieștean tânăr văzut executând manevre periculoase pe șosele

Ploieștean tânăr văzut executând manevre periculoase pe șosele. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 20:00. Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați.

Ploieștean tânăr văzut executând manevre periculoase pe șosele

Ploieștean de 18 ani, văzut cum execută manevre haotice și merge cu viteză. Nu era singura problemă. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 20:00. Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în parcarea unui parc din municipiu, un autoturism execută manevre haotice și merge cu viteză.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiu. Acesta a recunoscut că nu deține permis de conducere. Autoturismul îi fusese încredințat de către prietenul său, în vârstă de 19 ani (posesor de permis de conducere), pentru a învăța să conducă şi chiar l- a însoţit, aflându-se ca pasager pe locul din dreapta.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și încredințare.

CITEȘTE ȘI:

Mașină derapată astăzi în râpă la Sinaia

Azil pentru oamenii în vârstă proaspăt deschis in Măgureni