Scandal într-o școală din Prahova. Poliția efectuează cercetări

IJP Prahova a anunțat, luni, că au fost demarate cercetări pentru abuz în serviciu și purtare abuzivă, în urma unui scandal iscat acum câteva zile, într-o școală dintr-o comună din Prahova. Protagoniști ar fi directorul școlii și un cadru didactic, cei doi acuzându-se reciproc.

școală prahova

"La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Adunați s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între o femeie, director al unei instituții de învățământ, și un bărbat, profesor în cadrul aceleiași instituții, există o posibilă stare conflictuală, ambii reclamându-se verbal cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de serviciu.

Din discuțiile purtate cu ambele persoane a reieșit că bărbatul a reclamat pe directorul instituției cu privire la faptul că aceasta, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-ar fi expus în mod public unor calomnii.

De asemenea, femeia l-ar fi acuzat pe bărbat că ar avea un comportament neadecvat față de elevii unității de învățământ.

Politiștii au procedat la informarea Inspectoratului Școlar Județean Prahova, cu privire la aspectele constatate", a informat IJP Prahova.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și purtare abuzivă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ploieștenii ce s-au vaccinat sunt chemați să își ridice tichetele de masă