Consiliul Județean Prahova, gest de solidaritate cu Ucraina

Solidari cu Ucraina! Palatul Administrativ din Ploieşti va fi iluminat, începând din această seară, ora 18.00, şi pe toată durata weekend-ului, în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu vecinii noştri care trec prin momente dramatice.

solidari cu ucraina

Palatul Administrativ din Ploieşti va fi iluminat, începând din această seară, ora 18.00, şi pe toată durata weekend-ului, în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu vecinii noştri care trec prin momente dramatice.

Prin acest gest simbolic, de iluminare a sediului Palatului Administrativ, în culorile albastru şi galben, conducerea judeţului Prahova se alătură tuturor autorităţilor şi societăţii civile din ţara noastră în condamnarea invaziei militare a Rusiei în Ucraina şi a pericolului la care sunt supuşi, în aceste zile, oameni nevinovaţi.

Vă reamintim faptul că ne aflăm în a doua zi de război în Ucraina, după ce preşedintele Vladimir Putin a dat ordin, joi dimineaţă, 24 februarie 2022, ca infrastructura militară a Ucrainei să fie distrusă. Explozii au avut loc în marile oraşe din întreaga ţară, nu doar din zona regiunilor separatiste recunoscute de Putin ca fiind independente, acesta fiind şi pretextul pentru începerea războiului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ucraina, sub asediul Rusiei! Ce spun ploieştenii de spre război