UPG Ploiești oferă locuri de cazare și mâncare caldă refugiaților ucraineni

UPG Ploiești oferă locuri de cazare și mâncare caldă refugiaților ucraineni. Anunţul a fost făcut de către rectotul Universităţii Petrol și Gaze din Ploiești.

UPG Ploiești oferă locuri de cazare și mâncare caldă refugiaților ucraineni

UPG Ploiești oferă locuri de cazare și mâncare caldă refugiaților ucraineni. Anunţul a fost făcut de către rectotul Universităţii Petrol și Gaze din Ploiești, Prof.dr.ing.habil.Dinu Florinel, prin intermediul unui comunicat de presă.

“Rectorul Universității Petrol și Gaze din Ploiești, Prof.dr.ing.habil.Dinu Florinel și întreaga sa comunitate academică, condamnă cu fermitate agresivitatea și reanimarea unor ideologii care nu își mai au locul în secolul 21. Considerăm că într-o era a dialogului, vărsarea de sânge este o jignire la adresa demnității umane și pe această cale dorim să anunțăm solidaritatea comunității noastre academice  cu locuitorii Ucrainei, victimele conflictului armat și cu întreaga comunitate educațională a statului ucrainean.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Astfel, răspundem cu fermitate la apelul partenerilor noștri internaționali de la “Ivano-Frankivsk Național Technical University of Oil and Gas” și punem la dispoziție cazare în căminele U.P.G. Ploiesti pentru 100 de persoane și o masă caldă la cantina din campusul nostru.

"Când tirania devine realitate, nepăsarea devine complicitate la crimă.

CITEȘTE ȘI:

Un polițist prahovean a fost acroșat în această seară de o mașină

Prostia a luat naștere în Ploiești! Vezi de ce a fost în stare un bărbat!