Veolia România nu mai sprijină Clubul Sportiv Petrolul Ploiești

Veolia România nu mai sprijină Clubul Sportiv Petrolul Ploiești. Veolia România mulțumește Clubului Petrolul Ploiești pentru un parteneriat de aproape 5 ani.

Veolia România nu mai sprijină Clubul Sportiv Petrolul Ploiești

Veolia România mulțumește Clubului Petrolul Ploiești pentru un parteneriat de aproape 5 ani, concretizat prin stabilitate economică și respect față de comunitatea ploieșteană, odată cu încheierea oricărei implicări financiare în susținerea echipei de fotbal a orașului.

Odată cu încheierea parteneriatului, toate însemnele și elementele de promovare ale brandului companiei vor fi eliminate în totalitate de pe toate suporturile de comunicare ale Clubului, inclusiv de pe echipamentele jucătorilor și spațiul stadionului.

Compania își exprimă încrederea în evoluția proiectului fotbalistic al Clubului Petrolul Ploiești și oferă acestuia activul emblematic al echipei – autocarul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Veolia România rămâne consecventă principiilor responsabilității sociale și dezvoltării profesionale, la care a aderat încă de la începutul activității și va continua să se implice activ în acele comunități locale în care activează sau va activa.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai frumos târg de mărțișor a fost deschis în Prahova

Incendiu grav în comuna Gorgota. Pompierii prahoveni intervin