Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe artere din ţară

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe artere din ţară. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este închisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t, pe DN 3, pe tronsonul kilometric cuprins între loc.

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe artere din ţară

Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe artere din ţară. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este închisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t, pe DN 3, pe tronsonul kilometric cuprins între loc.Cobadin și Ostrov, județul Constanța, din cauza viscolului.

Traficul rutier este îngreunat, circulându-se prin dirijare, pe DN 2A intersecție cu DJ 223, între loc. Horia și Crișan, jud. Constanța, din cauza unui tir care a derapat și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

Se circulă în condiții de iarnă, fără precipitații sub formă de ninsoare, însă cu depunerea unui strat subțire de zăpadă pe carosabil, pe DN 22A*,  între loc. Topolog, jud. Tulcea și Hârșova, jud.Constanța.

De asemenea, sunt semnalate *precipitații sub formă de ninsoare slabă, fără depuneri pe carosabil, pe mai multe drumuri din județele Buzău, Călărași, Constanța și Vrancea (în zona montană)*.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Pe autostrada *A2 București-Constanța sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare*, astfel:

-km. 10-28, ninsoare ușor viscolită, fără depuneri pe partea carosabilă;

-km. 28-64, fără precipitații, carosabil umed;

-km. 64-120, carosabil umed, precipitații ușoare sub forma de ninsoare;-

-km. 120-144, ninge viscolit, se circulă în condiții de iarnă;

-km. 144-160, precipitații sub forma de ninsoare, se circulă în condiții de iarna  cu depuneri pe suprafata de rulare;

-km. 160-212, dar și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, ninge abundent, se circulă în condiții de iarnă, strat de zăpadă depus pe carosabil.

Totodată, *ninge slab și pe autostrada A3 București-Ploiești*, între kilometrii 7 (București)- 23 (loc.Moara Vlăsiei, jud.Ilfov), fără depuneri pe suprafața de rulare, carosabilul fiind umed.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale.

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii de la Rutieră au împărțit flori doamnelor din trafic

Polițiștii din Câmpina au rămas șocați din cauza stării unui șofer