Solidari cu Ucraina. Ploiești TV, în Vama Siret

Solidari cu Ucraina. Ploiești TV, în Vama Siret. Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar de 12 camioane cu ajutoare a plecat spre refugiați, miercuri dimineață, în jurul orei 4.

Solidari cu Ucraina. Ploiești TV, în Vama Siret

Solidari cu Ucraina. Ploiești TV, în Vama Siret. Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar de 12 camioane cu ajutoare a plecat spre sinistraţi, miercuri dimineață, în jurul orei 4. În camioanele încărcate cu alimente, îmbrăcăminte, produse de igienă sau apă, s-au regăsit și ajutoarele strânse de Ploiești TV și Republikanews. Mai mult, colegii noștri, Vlad Dumitrescu, Eugen Voicilaș, Cristi Iacovache, au însoțit transportul umanitar în vama Siret.

Ploiești TV, în Vama Siret!

Trăim vremuri grele, iar războiul de la graniţa României a dat lumea peste cap.  Prahova a arătat că se poate mobiliza și poate întinde o mână de ajutor. 12 camioane cu alimente de bază, produse de igienă, îmbrăcăminte, apă și sucuri au plecat miercuri dimineață spre vama Siret.. Convoiul a fost însoţit de jurnaliștii Ploieşti TV și RepublikaNews.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Prahova, județ de tranzit pentru refugiații din Ucraina

Refugiaţii din Ucraina au primit ajutoarele strânse în Prahova. Graţiela Gavrilescu, prezentă la graniţă