Individ periculos din Prahova a violat o tânără de 17 ani!

Individ periculos din Prahova a violat o tânără de 17 ani! Unde s-a produs oroarea? Ieri, polițiștii Municipiului Ploiești au efectuat 2 percheziții domiciliare.

Individ periculos din Prahova a violat o tânără de 17 ani!

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 2 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la un individ bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

Individ periculos din Prahova a violat o fată de 17 ani

În fapt, la data de 25 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată de către o tânără în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în data de 13 ianuarie a.c., ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal, într-un apartament din municipiul Ploiești, de către un bărbat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 54 de ani s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

CITEȘTE ȘI:

Solidari cu Ucraina. Ploiești TV, în Vama Siret

Refugiaţii din Ucraina au primit ajutoarele strânse în Prahova. Graţiela Gavrilescu, prezentă la graniţă