Soț recalcitrant readus cu picioarele pe pământ de către polițiștii prahoveni

Soț recalcitrant readus cu picioarele pe pământ de către polițiștii prahoveni. O femeie din Ploieşti nu a mai suportat agresiunile soţului şi a cerut ajutor legii.

Soț recalcitrant readus cu picioarele pe pământ de către polițiștii prahoveni

Soț recalcitrant readus cu picioarele pe pământ de către polițiștii prahoveni. O femeie din Ploieşti nu a mai suportat agresiunile soţului şi a cerut ajutor legii. Pentru a a o proteja, femeia a primit instanța de judecată a emis un ordin de protecție, valabil 6 luni, prin care i se interzice soţului să se apropie la mai puțin de 100 de metri. Numai că acesta nu a înţeles că legea este lege şi şi-a urmărit soţia pe stradă.Femeia a cerut din nou ajutor oamenilor legii după ce, chiar ieri, ar fi fost urmărită de soţ.

Având în vedere faptul că la nivelul unității de poliție, mai sunt înregistrate două sesizări privind violența în familie și amenințare comise de bărbat, împotriva soției sale, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Concurs pentru admiterea în școlile postliceale din MAI

66 de copii ucraineni instituţionalizaţi au ajuns în județul Prahova.