Începând de mâine se ridică starea de alertă. Ce restricții dispar?

Începând de mâine se ridică starea de alertă. Ce restricții dispar? După doi ani de frământări, cu perioade mai grele când s-au stins multe suflete din cauza pandemiei, dar şi de restricţii greu de îndurat,care ne-au dat viaţa peste cap, starea de alertă ia sfâşit de mâine.

Începând de mâine se ridică starea de alertă. Ce restricții dispar?

Începând de mâine se ridică starea de alertă. De ce restricţii scăpam. După doi ani de frământări, cu perioade mai grele când s-au stins multe suflete din cauza pandemiei, dar şi de restricţii greu de îndurat,care ne-au dat viaţa peste cap, starea de alertă ia sfâşit de mâine. Acest lucru presupune că o serie întreagă de restricţii vor fi eliminate. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

”Am convocat o şedinţă de evaluare, cu toţi responsabilii din domeniu, în urma căreia am decis să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România. Ministerul Sănătăţii este cel care urmează să gestioneze, în continuare, evoluţia pandemiei care sperăm că se apropie de final”, citat de către timponline.ro.

Astfel, nu vom mai avea nevoie de certificat verde pentru intrarea în magazine şi nici de mască în spaţiul liber. De asemenea, printre relaxări se află şi creşterea limitei de la 30% la 50% a capacităţii maxime a spaţiului, fără restricţii de interval orar, pentru competiţii sportive, activităţile din cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole, concerte în aer liber, conferinţe, workshop-uri, săli de sport şi piscine, evenimente private cu maximum 200 de persoane, potrivit sursei citate.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Iuri Prilipko, primar ucrainean, a fost ucis când împărțea alimente

Sute dintre refugiații ucraineni au ajuns în gara de sud din Ploiești /VIDEO