Drogat la volan pe cel mai aglomerat tronson din Ploieşti

Drogat la volan pe cel mai aglomerat tronson din Ploieşti. Descoperirea a fost făcută ieri, în jurul orei 08:00, în timp ce oamenii legii desfășurau activități de supraveghere și control al traficului.

Drogat la volan pe cel mai aglomerat tronson din Ploieşti

Drogat la volan pe cel mai aglomerat tronson din Ploieşti. Descoperirea a fost făcută ieri, în jurul orei 08:00, în timp ce oamenii legii desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului. Ppolițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina au oprit, pentru control, pe strada Republicii, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiu.

Având în vedere faptul că acesta manifesta un comportament ciudat a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Curier bătut de un client extrem de agresiv/ VIDEO

Începând de mâine se ridică starea de alertă. Ce restricții dispar?