RECRUTARE CANDIDAȚI pentru școlile militare de subofițeri jandarmi

RECRUTARE CANDIDAȚI pentru școlile militare de subofițeri jandarmi. Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI, respectiv pentru ocuparea unui număr total de 700 de locuri.

RECRUTARE CANDIDAȚI pentru școlile militare de subofițeri jandarmi

RECRUTARE CANDIDAȚI pentru școlile militare de subofițeri jandarmi. Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI, respectiv pentru ocuparea unui număr total de 700 de locuri, dintre care, 350 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  și  350  pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, conform ANUNȚULUI publicat pe site-ul unității: www.jandarmeriamobilapl.ro, la secțiunea Carieră – Anunt recrutare școli subofiteri Jandarmeria Română 2022,respectiv Anexe la anuntul de recrutare.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare, și care doresc să candideze pe unul din aceste locuri, pot descărca și depune Cererea-tip de înscriere, exclusiv online,  în perioada: 07 martie – 18 martie a.c., la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul grupării din Ploieşti, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 257, compartimentul Resurse Umane sau la numărul de telefon:  0745104590, de luni până  vineri, între orele 08.00-16.00.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Baroul Prahova marchează 150 de ani de avocatură prahoveană

Bărbaţii români cu vârsta între 18 şi 60 de ani, în rezervă generală