Un nou val de refugiați a ajuns joi în județul Prahova

Aproximativ 140 de refugiaţi din Ucraina au sosit miercuri după-amiază în Ploieşti, cu trenul, prin Gara de Sud. Aceștia au fost preluați de către autorităţi şi repartizaţi ș duși la mai multe unităţi de cazare puse la dispoziţia lor. Este al treilea grup de refugiați care ajung în Ploiești după ce, în ultimele zile, în municipiul nostru au ajuns aproximativ 600 de persoane, majoritatea femei şi copii.

refugiați în Prahova

Aproximativ 140 de refugiaţi din Ucraina au sosit miercuri după-amiază în Ploieşti, cu trenul, prin Gara de Sud. Aceștia au fost preluați de către autorităţi după care au fost repartizaţi și duși la mai multe unităţi de cazare puse la dispoziţia lor.

Aproximativ 140 de refugiaţi din Ucraina au  sosit miercuri după-amiază în Gara de Sud din Ploieşti. Astfel, autoritățile s-au mobilizat pentru desfășurarea în condiții optime a transportului, înregistrării, cazării și hrănirii acestora.

Este al treilea grup de refugiați care ajung în Ploiești după ce, în ultimele zile, în municipiul nostru au ajuns aproximativ 600 de persoane, majoritatea femei şi copii.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Imagini sfâșietoare cu refugiații ucraineni ajunși în Ploiești /VIDEO

Numărul celor care îşi fac paşaport s-a triplat în Prahova