Ploieșteancă adusă la disperare de concubin. Ce fapta i-a pus capac?

Ploieșteancă adusă la disperare de concubin. Ce fapta i-a pus capac? Ziua femeii a fost pentru ploieşteacă una tensionată. Acesta a fost nevoietă să anunţe poliţia că la ușa apartamentului său s-a prezentat concubinul ei.

Ploieșteancă adusă la disperare de concubin. Ce fapta i-a pus capac?

Ploieșteancă adusă la disperare de concubin. Ce fapta i-a pus capac? Ziua femeii a fost pentru ploieşteacă una tensionată. Acesta a fost nevoietă să anunţe poliţia că la ușa apartamentului său s-a prezentat concubinul ei. Voia să vorbescă ce ea, deşi față de acesta fusese emis, anterior, un ordin provizoriu de protecție.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 5 martie a.c.,  față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care este obligat, pentru o perioadă de 5 zile, de la data emiterii ordinului să păstreze o distanță minimă de 100 de metri, față de concubina sa și față de locuința și locul de muncă ale acesteia.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost identificat la fața locului și condus la sediul poliției. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție provizoriu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Programul pașapoartelor a fost prelungit. Află care este acesta

Cozi interminabile la toate benzinariile din Ploiești, ACUM / FOTO