Prahoveancă în vârstă de 85 de ani a fost tâlhărită în toiul nopții

Prahoveancă de 85 de ani tâlhărită în miez de noapte, în propria casă. Avea doar câţiva lei. Femeia a anunţat poliţia ieri. Tâlharul plecat din casă cu 100 de lei.

Prahoveancă în vârstă de 85 de ani a fost tâlhărită în toiul nopții

Prahoveancă de 85 de ani tâlhărită în miez de noapte, în propria casă. Avea doar câţiva lei. Femeia a anunţat poliţia ieri. Concret, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bușteni au fost sesizați de către această prahoveancă de 85 de ani, cu privire la faptul că în cursul nopții trecute, o persoană necunoscută ar fi intrat peste aceasta în casă, cerându-i sub amenintare bijuterii și bani. A plecat din casă cu 100 de lei.

În baza sesizării s-a constituit de îndată echipa operativă- În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate a reușit, la scurt timp, identificarea persoanei bănuite-. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Bușteni. A fost condus la unitatea de poliție pentru audiere.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârșit și alte 2 infracțiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 2.600 de le

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.

În urma administării probatoriului, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI:

O mașină s-a făcut scrum astăzi în zona METRO

Panouri informative au fost instalate in cimitirele Municipiului Ploiești