Cinci tinere românce obligate să se prostitueze în mai multe orașe ale țării

Cinci tinere, obligate să se prostitueze în oraşe din ţară. Poliţiştii ploieşteni au efectuat percheziţii. În această dimineață, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 8 percheziții domiciliare.

Cinci tinere românce obligate să se prostitueze în mai multe orașe ale țării

Cinci tinere românce obligate să se prostitueze în mai multe orașe ale țării. În această dimineață, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, în orașele Buzău, Craiova și Pantelimon, precum și în două comune din județele Dâmbovița și Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism. 11 persoane vor fi conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

Cinci tinere, obligate să se prostitueze

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2021 – martie 2022, 4 bărbați, cu vârstele cuprinse între 23 de ani și 35 de ani, din municipiul București și județele Ilfov și Teleorman, precum și o femeie, de 21 ani, din municipiul București, ar fi determinat alte 5 tinere să practice prostituția în mai multe orașe din țară.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, telefoane mobile, precum și 1.200 de lei.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Prahoveancă în vârstă de 85 de ani a fost tâlhărită în toiul nopții

O mașină s-a făcut scrum astăzi în zona METRO