Spitalul de Pediatrie Ploiești a modernizat spații importante din incintă

Spitalul de Pediatrie Ploiești a modernizat spații importante din incintă. Sala de mese și cea destinată recreerii copiilor internați în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești se modernizează. 

Spitalul de Pediatrie Ploiești a modernizat spații importante din incintă

Spitalul de Pediatrie Ploiești a modernizat spații importante din incintăSala de mese și cea destinată recreerii copiilor internați în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești se modernizează.

Lucrările de reabilitare au demarat deja și implică schimbarea tâmplăriei din termopan, instalare calorifere noi, turnare șapă autonivelantă, montare parchet nou, antibacterian.

Totodată, în perioada următoare, va fi schimbat și liftul interior cu care se asigură transportul alimentelor către sala de mese.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Cele două spații amintite, din incinta Spitalului de Pediatrie Ploiești, vor fi amenajate și cu tapet nou, antibacterian,  în culori vesele, personalizat cu mesaje optimiste și sfaturi de sănătate zilnice, precum și cu personaje prietenoase, menite să aducă zâmbetul pe chipul micuților pacienți.

De asemenea, la terminarea lucrărilor de reabilitare, sala de mese a Spitalului de Pediatrie Ploiești va fi dotată cu mobilier nou.

Investiția, care implică reabilitarea acestor spații, ce deservesc pacienții Spitalului de Pediatrie Ploiești, este asigurată, prin sponsorizare.

CITEȘTE ȘI:

Vești extraordinare pentru angajați. Săptămână de lucru de 4 zile

Dezastru monstruos într-o pădure din județul Prahova /VIDEO