Bărbat reținut de poliție după ce s-a urcat la volan cu permisul suspendat

Bărbat în vârstă de 53 de ani și-a forțat norocul de două într-o lună, urcându-se la volan, deși nu are permis de conducere. Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Bărbat reținut de poliție după ce s-a urcat la volan cu permisul suspendat

Bărbat în vârstă de 53 de ani și-a forțat norocul de două într-o lună, urcându-se la volan, deși nu are permis de conducere. Potrivit IPJ Prahova, la data de 12 martie a.c, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Bravu, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma probatoriului administrat în cauză, a reieșit faptul că, bărbatul ar fi săvârșit aceiași infracțiune și cu aproximativ o lună în urmă, fiind depistat de către polițiștii Biroului Rutier Ploiești din cadrul Poliției Municipiului Ploiești conducând autoturismul tot pe strada Mihai Bravu, din municipiu.

Față de acest bărbat în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii Secției nr.4 de poliție Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Șoferi beți și drogați surprinși circulând pe șoselele din Prahova

Valea Prahovei blocată. Coloana de mașini de la Predeal până la Bușteni