Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată pentru a primi diverse alimente

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată pentru a primi diverse alimente. Pare incredibil, dar femeia de 32 de ani din Sibiu a dat dovadă de un cinism ieşit din comun.

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată pentru a primi diverse alimente

O femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată pentru a primi alimente, jucării şi produse de igienă. Pare incredibil, dar femeia de 32 de ani din Sibiu a dat dovadă de un cinism ieşit din comun pentru a pune mână pe nişte bunuri care erau destinate oamenilor cu adevărat în nevoie, adică refugiaţii din Ucraina care au fugit din ţara lor din cauza războiului.

Concret, sub pretextul că a fugit din Kiev de teama războiului, aceasta a cerut de la un punct de colectare din Sibiu ajutoare, adică mâncare, jucării şi produse de igienă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

Numai că planul său a dat greş pentru că pe fir au intrat poliţiştii după ce un bărbat de la centru de colectare şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu “refugiata”.

Prejudiciul în valoare de 1 500 de lei a fost recuperat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, notează observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu grav petrecut aseară in comuna Ologeni /VIDEO

Copil de cinci ani sfâșiat de către câinii familiei! Medicii sunt îngroziți